085 833 6669 - Ook op Whatsapp! info@deadministratieonline.nl

Al je belasting- en fiscale zaken goed geregeld!

Aangifte inkomstenbelasting

De aangifte van de inkomstenbelasting is erg belangrijk voor ondernemers, toch wordt dit door veel boekhouders niet goed verzorgd. Bij De Administratie Online hebben wij een afgestudeerd specialist in huis, dit garandeerd een goed verzorgde, en nog belangrijker, correcte aangifte.

Een goede aangifte kan je als ondernemers vaak geld schelen, het is daarom erg belangrijk dat dit goed wordt gedaan!

Op de pagina van de belastingdienst is veel informatie te vinden over de inkomstenbelasting, ook helpen wij je natuurlijk graag als je vragen hebt. Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoe die aangifte inkomstenbelasting werkt?

 

BTW aangifte

De meeste ondernemers zullen ook BTW moeten afdragen, dit gebeurt in de meeste gevallen elk kwartaal. Het wil nog wel eens gebeuren dat dit lang wordt uitgesteld wat hoge boetes van de belastingdienst tot gevolg kan hebben. Bij De Administratie Online is je boekhouding altijd goed verzorgd wat aangifte BTW in principe eenvoudig maakt. Wij zorgen er samen voor dat jou boekhouding goed is, jij door het regelmatig digitaal insturen van facturen en bonnen en wij door het snel te verwerken. Hierdoor is de BTW zo geregeld!

Meer informatie over het doen van BTW-aangifte op de website van de belastingdienst.

Weet je niet zeker of je BTW-plichtig bent?

Ook met al je andere fiscale of belasting gerelateerde zaken kunnen wij je helpen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Welke fiscalen voordelen heb ik als starter allemaal?
  • Ik wil een auto kopen, wat is voordeliger in mijn situatie: de auto in privé of toch zakelijk?
  • Ik werk veel vanuit huis, kan ik bepaalde kosten zakelijk aftrekken?
  • Ik heb nu een eenmanzaak maar is een BV misschien niet beter?

Dit zijn slechts enkele veel voorkomende voorbeelden, en door deze zaken goed te regelen kan je veel risico voorkomen en tevens geld besparen! Zorg er dus voor dat je fiscale zaken in goede handen zijn!