085 833 6669 - Ook op Whatsapp! info@deadministratieonline.nl

Het idee achter De Administratie Online

Wij zijn er van overtuigd dat er binnen een paar jaar grote veranderingen gaan plaatsvinden in de accountancy en dat hierbij het verdienmodel van (bijna) alle accountants- en administratiekantoren onder druk komt te staan. Vroeger, en nu nog steeds vaak, worden klanten van zulke kantoren gefactureerd naar het aantal uren dat er gewerkt zou zijn. Je moet er dan maar van uitgaan dat dit allemaal klopt en dat er ook echt zoveel uren nodig waren. Uiteindelijk valt de rekening toch altijd tegen.

Met zijn jaren lange ervaring in de branche wil Hans hier graag verandering in brengen. Het idee voor een efficiënt en open kantoor was geboren. Dit idee werd verder uitgewerkt en uiteindelijk kwam er een naam: De Administratie Online. Een online administratiekantoor wat gebaseerd is op drie kernwaarden: een vaste lage prijs per maand, goede kwaliteit en online zekerheid en altijd en overal je gegevens bij de hand.

Dit klinkt eigenlijk heel simpel, toch zijn er maar weinig kantoren die hetzelfde (proberen te) bieden. Wij hebben deze kernwaarden geselecteerd aan de hand van wat zelf willen voor onze eigen administratie, wij redeneren helemaal vanuit de klant.

Door veel te investeren in moderne software verbetert de efficiënte enorm, hierdoor verwerken wij administraties sneller en daar willen wij onze klanten van laten meeprofiteren in de vorm van een lagere prijs. Nog een voordeel van deze software is dat wij alle gegevens continue kunnen monitoren, dit maakt controle van de boekhouding beter, sneller en eenvoudiger. Tot slot vinden wij het fijn om altijd op de hoogte te zijn, daarom verwerken wij alle administraties altijd snel en kun je deze altijd en overal online inzien.

Tot slot wilden wij iets doen aan de onoverzichtelijke facturen die je krijgt als klant van een administratiekantoor. Wij hanteren daarom vaste prijzen per maand gebaseerd op het aantal facturen dat je aanlevert. Zo betaal je alleen voor datgene wat je zelf opstuurt en weet je dus precies waar je voor betaald.

Kortom: een kantoor waar alles online verloopt, jij maakt foto’s en scans van je bonnen en facturen en stuurt deze op. Wij verwerken alles snel en jij blijft altijd goed op de hoogte door het online overzicht. Dat is waar De Administratie Online voor staat.

 

De Administratie Online het idee