085 833 6669 - Ook op Whatsapp! info@deadministratieonline.nl

Online boekhouden speciaal voor ZZP’ers

Bij De Administratie Online heb je altijd en overal inzicht in je boekhouding. Daarnaast is het bijhouden van je boekhouding heel eenvoudig! Het enige wat je moet doen is foto’s maken van alle bonnen en inkoopfacturen, eb de verkoopfacturen te versturen per mail. Wij verwerken dan alles snel waardoor jij altijd een up-to-date overzicht hebt van je gehele boekhouding.

Foto’s maak je via de app en je administratie heb je altijd in zichtbaar via diezelfde app en in je persoonlijke online dashboard.

Hoe werkt De Administratie Online precies?

  1. jij stuurt je inkoopbonnen en -facturen naar ons door middel van een foto, verkoopfacturen stuur je via mail. (Verstuur je nu je facturen ook al via mail? Zet ons adres gewoon in de BCC!)
  2. Wij verwerken alle binnenkomende facturen snel;
  3. Via de app op je smartphone en via het dashboard heb jij altijd je laatste gegevens bij de hand;
  4. Wij verzorgen ieder kwartaal de BTW aangifte;
  5. Wij verzorgen de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting;
  6. Wij zijn altijd bereikbaar indien je met vragen zit of hulp nodig hebt.
Ontdek zelf hoe eenvoudig het bijhouden van je boekhouding kan zijn!
ZZP
ZZP
ZZP

Hoeveel gaat mij dat kosten?

De Administratie Online werkt met vaste prijzen per maand, geen hoge facturen achteraf of onverwachte kosten bij ons. Je weet precies waar je aan toe bent.

Het volgende zit standaard in het pakket:

  1. Het verzorgen van de gehele boekhouding;
  2. Het verzorgen de BTW aangifte;
  3. Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.

Het maandbedrag is afhankelijk van het aantal facturen wat jij ongeveer hebt, ontdek hier wat jouw nieuwe maandprijs kan worden!

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

Z

Vaste lage prijs per maand

Alles regelen in een paar minuten

Fiscaal alles op orde

Als ondernemer is het belangrijk dat fiscaal alles goed geregeld is, dit scheelt een hoop stress en grijze haren. Het komt nog vaak voor dat mensen een flinke aanslag krijgen van de belastingdienst omdat een boekhouder iets niet goed gedaan heeft, te laat heeft aangeleverd of wat voor fouten er ook gemaakt worden. Hier hoef je, je bij De Administratie Online geen zorgen over te maken. Met vele ZZP’ers als klanten hebben wij uitgebreide ervaring op het gebied van fiscale voorzieningen en aangiftes.

Onze klanten zijn actief in vele sectoren, van beveiliging tot ICT, en van consultants tot klusbedrijven, en zo’n beetje alles ertussen in. Daarnaast maakt de locatie niet uit, door onze digitale werkwijze hebben we klanten door het hele land.
Door de grote diversiteit van onze klanten zijn we op de hoogte en hebben we ervaring met vele bedrijfsvormen en activiteiten, we kunnen daarom (bijna) altijd goed helpen indien er vragen zijn of indien er problemen zijn.