085 833 6669 - Ook op Whatsapp! info@deadministratieonline.nl

De gehele boekhouding uitbesteden

In het standaard abonnement voor een vaste prijs per maand zitten de volgende diensten:

  • Wij verzorgen de gehele boekhouding, het enige dat we van jou vragen is om alle kostenbonnen en facturen (zowel inkoop als verkoop) naar ons te sturen via email of via de app. Het enige dat jij dus hoeft te doen is de facturen op te sturen!
  • De BTW-aangifte verzorgen wij ook, hier krijg je van ons een mailtje over met het bedrag wat je dient te betalen.
  • Tot slot verzorgen wij de aangifte van de inkomstenbelasting, dit kan niet alleen voor jezelf, maar uiteraard ook voor je partner indien gewenst.
Een paar foto’s via de app iedere maand en je boekhouding is geregeld!

 

Indien gewenst verzorgen wij ook de volgende diensten, deze zijn echter niet standaard of verplicht:

Jaarrekening:
Een jaarrekening is niet een vereiste voor een ZZP’er, toch vinden veel ondernemers het fijn om te krijgen. De keuze is aan jou.

Rapportages:
Standaard krijg je een persoonlijk dashboard. Daarnaast bieden we een uitgebreidere rapportage aan, deze rapportages geven nog meer informatie. Uiteraard kan je dit ook niet selecteren. Hier vind je meer informatie over de online rapportage.

Geautomatiseerd debiteurenbeheer:
Debiteurenbeheer is vaak een tijdrovende en vervelde klus. Wij nemen je dit geheel uit handen en digitaliseren het hele proces. Scheelt veel tijd en kosten en maakt het voor jezelf weer iets leuker.

Ontdek gratis wat je nieuwe maandbedrag kan worden:

Kostenbonnen zijn alle bonnetjes die u normaal binnen krijgt, dit kunnen tankbonnen zijn, kleine inkopen of bijvoorbeeld een zakelijk lunch of diner.
Tel deze dus allemaal mee!

*
*
*
*

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Een abonnement bij De Administratie Online is per maand opzegbaar. Zo willen wij onze diensten zo flexibel mogelijk aanbieden. Een groot onderdeel hiervan is het zelf samenstellen van je abonnement, want waarom zou je betalen voor diensten die je niet gebruikt? Als klant van De Administratie Online betaal je alleen voor die diensten die je zelf nodig denkt te hebben. Wist je bijvoorbeeld dat het helemaal niet wettelijk verplicht is om een volledige jaarrekening te laten maken? Toch gebeurt dit bijna altijd en is dit een grote kostenpost. Wij geven je daarom de vrijheid om zelf te kiezen of je wel of niet een jaarrekening wilt ontvangen. Net zoals we je de keuze geven tussen al onze andere diensten.

Je hele administratie geregeld al vanaf €25,- per maand! Contact ons direct!

Vaste lage prijzen Administratie Online

Ook een vast bedrag per maand betalen?

Inschrijven kan helemaal online en duurt een paar minuten.
Als klant bij De Administratie Online betaal je een vaste prijs per maand. Hier wordt je hele boekhouding voor verzorgd en regelen wij alle fiscale zaken. Indien je andere diensten wenst, bijvoorbeeld een jaarrekening, dan krijg je van te voren hier een prijs voor, bij akkoord gaan wij dan bijvoorbeeld de jaarrekening maken en deze krijg je apart gefactureerd.