085 833 6669 - Ook op Whatsapp! info@deadministratieonline.nl

Online boekhouding voor BV’s

Het verwerken van de boekhouding

Je boekhouding gaan we geheel digitaal verwerken. Het enige wat we van jou vragen is om alle bonnen en facturen op te sturen, wij doen de rest!

Het opsturen van de boekhouding kan op verschillende manieren:

  • Via de app, door foto’s te maken van bonnen en facturen via de app en deze direct te uploaden werk je snel de boekhouding bij. Vooral handig met papieren bonnetjes;
  • Via de mail, digitale facturen kun je direct naar ons doorsturen, hier krijg je een email adres van ons voor. Vooral handig voor facturen die je al digitaal hebt en je eigen verkoopfacturen;
  • Via automatische koppeling, met steeds meer organisaties kunnen we een automatische koppeling aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan facturen van de telefoon- en leasemaatschappij. Ook veel grotere bouwmarkten zijn al partner. Facturen van leveranciers die gekoppeld zijn worden automatisch opgehaald, hier heb je dus helemaal geen omkijken meer naar.

Door de digitale manier van werken heb jij altijd en overal inzicht in je boekhouding. Ook dit kan via de app en via je eigen persoonlijke dashboard.

Ontdekken de gemakken van een online boekhouding en maak je nooit meer druk om de boekhouding!

Fiscaal alles op orde

De fiscale afhandeling is wellicht nog wel het belangrijkste deel van onze werkzaamheden, niemand wil tenslotte gezeur met o.a. de belastingdienst. De fiscale vereisten van een BV zijn uitgebreider dan die van eenmanszaak of Vof, zo zijn een jaarrekening en de aangifte vennootschapsbelasting verplicht in een BV.

Ons team van fiscaal juristen gaat er voor zorgen dat alle fiscale zaken helemaal op orde zijn. Daarnaast kijken wij uiteraard of je het meest uit je fiscale voordelen haalt en adviseren we je indien dit niet het geval is.

Meer over onze fiscale en belastingzaken hier: Belasting en fiscaal

Alles online

Altijd inzicht

~

Vaste prijs

w

Persoonlijk contact

Altijd en overal actueel inzicht

Klanten van De Administratie Online hebben altijd en overal actueel inzicht in de gehele boekhouding. Door onze digitale manier van werken kunnen wij alle boekhouding snel verwerken en is het overzicht dus actueel.

Benieuwd wat een bepaalde opdracht doet voor je resultaat of wat een bepaalde uitgave voor gevolgen heeft voor de cashflow? Je ontdekt het direct via de app of via je persoonlijke dashboard. Daarnaast heb je hier een overzicht van credi- en debiteuren.

Naast het standaard dashboard bieden we een uitgebreide rapportages, bekijk daar hier meer informatie over: Online rapportages